lauantai 29. marraskuuta 2014

20 päivää ja kotiin!

Ei ole enää kuin kolme viikkoa jäljellä tätä reissua. Vielä olisi edessä pari tenttiä ja viimeisellä viikolla muutaman päivän intensiivikurssi, josta käsitykseni mukaan ei onneksi ole koetta ollenkaan. Koulun lisäksi viimeisille viikoille on muitakin suunnitelmia; lähden ainakin koulun kanssa päivän retkelle Strasbourgin kuuluisille joulumarkkinoille. Lisäksi haluan totta kai mahdollisimman paljon nähdä kaikkia kavereita täällä.

Syksyinen Troyes




















Tänä viikonloppuna äiti, iskä, täti ja hänen miehensä tulivat minua katsomaan. Ekana iltana käytiin ravintolassa syömässä hyvää ruokaa. Syötiin kolmen lajin menu; alkuruokana minulla oli paikallista juustopiirakkaa, pääruokana oli haudutettua kanaa ja ranskalaisia ja jälkiruuaksi vielä jäätelöä, oli kyllä niin hyvää! Seuraavana päivänä sitten mentiin taas Outlet-myymälöille ja tehtiin ostoksia. Minulle tarttui tällä kertaa mukaan uudet nilkkurit ja kaikki ostettiin myös joitain tuliaisia Suomeen. Tämä olikin varmaan viimeinen kerta siellä shoppailemassa ennen kotiin lähtöä, mutta ehkä kolme kertaa on ollut riittävästi. :)

Ois kiva, jos nää kauan sitten asennetut jouluvalot vihdoin syttyis!


























Oli myös oikein kivaa saada vähän tuliaisia Suomesta, kuten karjalanpiirakoita, fazerin suklaata ja joulukalenteri! Kyllä sitä jo kaipaa suomalaisia ruokia...Vaikka täällä on mukavaa, kotiinpaluutakin odottaa kyllä jo kovasti ja juuri laskeskelinkin, että tänään siihen on tasan 20 päivää. On ihanaa päästä kotiin joulunviettoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti