keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Disneyland!

Pari viikkoa sitten meille ilmoitettiin, että vaihtareille järjestetään retki Disneylandiin ja päätin heti, että tuonne haluan! Paikat menivät tosi nopeasti ja niistä käytiin kunnon taistelua koululla, koska niin moni olisi halunnut mukaan. Minä onneksi sain paikkani ja lauantai-aamuna lähdimme jo ennen seitsemää bussilla kohti Disneylandia. Matka Troyesista Disneylandiin kestää noin 2 tuntia eli ei liian pitkään. Olimme puiston porteilla odottamassa jo reilusti ennen kymmentä, jolloin puisto avataan. Sitten jokainen saikin tehdä mitä huvittaa puiston sisällä kello kahdeksaan asti. 





Liisan Labyrintti





Meillä oli ryhmäliput, joten pääsimme vaan suurempaan puistoon emmekä Walt Disney Studios:in ollenkaan. Me liikuttiin puistossa kolmen tytön porukassa. Aamusta oli mukavan hiljaista eikä kovin paljoa ihmisiä, mutta jo puolenpäivän aikaan kaikkialla alkoi olla todella täyttä. Jonotusajat useimpiin laitteisiin olivat n. tunnin verran. Muistelin edellisiltä kerroilta, että puistossa olisi enemmänkin laitteita ja yllätyin, että niitä ei kovin montaa edes ollut. Suosikkimme oli tietysti puiston hurjin vuoristorata Mission 2 ja siihen jaksoimme jonottaa kaksikin kertaa. Kävimme myös ainakin Pirates of The Caribbeanissa, muissa vuoristoradoissa, labyrintissä, laivalla ja kummitustalossa.  Katselimme myös yhden paraatin ja kiertelimme kaupoissa; itselleni ostin pienen Minni Hiiri – avaimenperän. Tuli paljon vanhoja muistoja mieleen edellisiltä kerroilta Disneylandissa. Pienenä lempparilaitteeni taisi olla Flying Dumbo, nyt olin jo ehkä liian vanha siihen. :D Puisto tuntui nyt paljon pienemmältä kuin muistelin. Varmaan olin itse edellisellä kerralla niin pieni, että kaikki näytti isommalta. Silti paikka oli kyllä ihan yhtä ”taianomainen” ja hieno kuin muistelinkin! Lisäksi nyt Halloweenin aikaan paikkaa oli koristeltu myös Halloween-teeman mukaisesti.

Halloween!

Paraati pääkadulla

Kahvilla

Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava, mutta uuvuttava päivä, koska herätä piti jo viiden aikaan aamusta ja takaisin Troyesissa oltiin 11 maissa. Sääkin suosi taas kerran, koska aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja päivällä oli varmasti 20 astetta lämmintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti